Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Tauplitz - Hotel Tauplitzerhof*** (Ausztria) - Március

Hóországban, napfürdőzéssel és a pályaszállás kényelmével intünk búcsút a szezonnak

Csoportos sítúrák Ellátással Gyermekkedvezmény Pályaszállás Sítúrák oktatással Szauna Utazás egyénileg Wellness Wi-Fi
40 nap indulásig

Szállás: Tauplitz - Hotel Tauplitzerhof***

Időpont: 2022. márc. 11. - 15. (5 nap/4 éj)

Részvételi díj: 324 €/felnőtt -től

Sítúra oktatással - Tauplitz - Hotel Tauplitzerhof*** (Ausztria)

Tauplitz Stájerország tartomány immár hagyományosan leghóbiztosabb terepe. Évről évre megdönti hóvastagság rekordokat. Adottságainak köszönhetően Tauplitz és környéke a freeriderek és mélyhósízők paradicsoma is, hóbiztosságának köszönhetően gyorsan fejlődik a pályák infrastruktúrája. Az összesen 43 km tauplitzi pályarendszer kiváló minőségű kék, piros és fekete pályákkal várja a látogatókat! A 900 és 1965 méter között elterülő sípályarendszert két irányból lehet megközelíteni. Tauplitz faluból ülős felvonóval lehet felmenni a síterep központi részére, illetve a kezdők a faluban lévő tanulópályán gyakorolhatnak. A másik lehetőség Bad Mitterndorfból van. Tauplitz gyönyörű a hely, a sípályák nagy része a fahatár felett található, így fantasztikus szűzhavas lejtőkön gyakorolhatnak a freeriderek. A Tauplitzalm a sífutók paradicsoma is, több kilométeres, hóbiztos futónyommal.
Bad Mitterndorfban modern wellness- és fürdőközpontban kényeztethetjük testünket a síelések után.

Távolság Budapesttől: 460 km
Utazás: Egyénileg
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás
Elhelyezés: Kétágyas szobákban
Ellátás: Félpanzió.
Szolgáltatások: recepció, étkező, a la carte étterem, bár, pizzéria, TV és játszószoba, terasz, WIFI internet, lift, szauna, gőzfürdő, pihenőszoba, tárgyalóterem, fűtött sítároló, parkoló.

Minimum létszám: 20 fő 

Programajánló

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS - A gyerekek számára biztonságot, koruknak és tudásuknak megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítunk,
magas szintű szakmai háttérrel, szakképzett oktatóink vezetésével, NAPI 2 ÓRÁBAN történő foglalkozások keretében. Mi vár a sílurkókra? Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal.

FELNŐTTEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁSA felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁST biztosítunk, magasan képzett oktatóink segítségével, kezdő szinttől a haladóig, 
NAPI 2 ÓRÁBAN, ami után marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! 
KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.

 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt.
A meghirdetett oktatás programunkban 2 óra szerepel. Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt.
Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor napi 1 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés.
Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

Szállás - Tauplitz - Hotel Tauplitzerhof*** (Ausztria)

Hotel Tauplitzerhof***

A hotel Tauplitz központjában fekszik, mindössze 200 m-re a négyes ülőlift völgyállomásától. Az aktív síeléssel töltött nap után otthonosan berendezett, alpesi stílusú szálloda várja vendégeit. A hotel összesen 25, szép, fabútorokkal berendezett szobával, családi szobával rendelkezik. A többségében erkélyes szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyoldalakra. Minden szobában van WIFI csatlakozási lehetőség és SAT TV, a fürdőszobákban pedig hajszárító található. Az étteremben helyi és nemzetközi specialitásokat kóstolhatnak meg a vendégek. Reggelente büféreggelit, esténként 3 fogásos menüválasztásos vacsorát kínálnak salátabüfével nemzetközi és helyi specialitásokkal. A szállodában egy wellnessrészleg is kialakításra került: szauna, gőzfürdő, pihenőtér. A szálloda alsó szintjén fűtött sítárolót helyeztünk el, a ház mellett pedig térítésmentes parkoló található.

 

                             

Részvételi díj

Részvételi díj- EUR/turnus 2022. március 11-15.
Felnőtt 398 €/fő
Egyágyas elhelyezés esetén 450 €/fő
Gyermek (0 - 2,99 éves korig) Ingyenes
Gyermek (3 - 9,99 éves korig) 229 €/fő
4 ágyas családi szoba max. 2, 12 éven aluli gyermekkel 1298 €/4 fő
4 ágyas apartman fp-val, életkori megkötés nélkül (kétlégteres) 1398 €/4 fő

       A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanzióval és az útlemondási biztosítást.
       A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 1,50 €/fő/éj 15 éves kor felett.
       Fakultatív szolgáltatások: gyermekeknek, felnőtteknek sí- vagy snowboardoktatás, edzés 110 €/fő/turnus (4 x 2 óra).
       Síbérlet a helyszínen fizetendő!

Síinfo: Tauplitz 43 km (896 - 1965 m)

43 km sípálya (fekete: 6 km piros: 19 km kék: 18 km)

16 felvonó (1 kabinos-, 4 ülős-, 11 húzó felvonó)

 

 

Tauplitz Stájerország tartomány immár hagyományosan leghóbiztosabb terepe. Évről évre hóvastagság rekordok dőlnek meg itt, a szezon során nem ritka, amikor a hóvastagság meghaladja a 4 métert.
Természetesen találunk itt minden tudásszinthez ideális meredekségű változatos lejtőt és kezelt sífutópályákat is. A pár évvel ezelőtt készült el a nyolcszemélyes kiskabinos lift, ami 2,5 km hosszan vezet fel, közel 2000 méteres magasságba.
A lift alatt új pályák lettek kialakítva (kék, piros és egy rövid fekete szakasz is), Bad Mitterndorfig pedig kedvező hóviszonyok esetén vissza lehet csúszni a völgypályán!

Tauplitz – 4 napos síbérlet (helyszínen fizetendő)                                                                                                                                                                                  2022. március 12 - 15.
Felnőtt 171,50 €/fő
Diák (érvényes igazolvánnyal) – 1996. és 2002. között születettekre érvényes 143,50 €/fő
Junior – 2003. és 2005. között születettekre érvényes 143,50 €/fő
Gyermek – 2006. és 2016. között születettekre érvényes 86 €/fő
Bébi – 2016. után születettekre érvényes Ingyenes
A többnapos síbérletek az alábbi pályákra is érvényesek: Tauplitz - Ski Riesneralm - Planneralm - Loser Altaussee - Kaiserau


HASZNOS INFORMÁCIÓ
: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

 

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS
Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.


SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: uszoda, termálfürdő, szauna, korcsolyapálya, jégteke, szánkózás, szánkópálya, motoros szán, lovas szán, hótalpas túrák, diszkó, étterem, bár.

 

Fontos tudnivalók

Figyelem!
Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező!
A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Kis Dénes
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
Molnár István
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2022. március 07.
Stéger Anna
kiutazási referens
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 0
USD 0
CZK 0
RON 0
HRK 0
CHF 0