Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof*** apartmanház (Ausztria)

A pályákról egyenesen a fürdőbe - sítúra fakultatív sí- és snowboardoktatással

Csoportos sítúrák Pályaszállás Sítúrák oktatással Utazás egyénileg Wi-Fi
20 nap indulásig

Szállás: Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof JURI Ferienresort

Időpont: 2022. feb. 19. - 25. (7 nap/6 éj)

Részvételi díj: 279 €/felnőtt -től

Sítúra oktatással - Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof*** apartmanház (Ausztria)

A fürdőiről is ismert Bad Kleinkirchheim téli mottója: A pályáról egyenesen a fürdőbe! A kiváló síterep adottságokkal rendelkező Bad Kleinkirchheim 103 km, jól kezelt sípályával és két termálfürdővel is rendelkezik. A sípályák megfelelő minőségéről közel egy tucat ratrak és több száz hóágyú gondoskodik, amikkel a síterep egészét le tudják fedni. Bad Kleinkirchheim sípályáin különleges fekvésének, kiterjedésének, valamint a napsütéses órák számának köszönhetően, síelés közben folyamatosan tudjuk követni a nap járását. Bad Kleinkirchheim büszkélkedhet Karintia leghosszabb, jellemzően piros sípályáival, amiket leginkább a középhaladóknak és haladóknak, a nagyszerűen kiépített gyerekpályáit az idelátogató kisgyermekes családoknak ajánljunk. Az Alpenlandhof szállás a település központjában található, ahonnét pár perc alatt elérhető (300 m) a közeli termálfürdő a St. Kathrein Therme és a sílift állomás a Maibrunnbahn (400 m), ahol síszervíz és kölcsönző is üzemel.

Távolság Budapesttől: 520 km
Utazás:
Egyénileg
Sípályáktól való távolság:
 Pályaszállás
Elhelyezés: 2 és 3 fős stúdiókban illetve 3,4,5 és 6 fős apartmanokban
Ellátás: Önellátás, felár ellenében reggeli is igényelhető
Szolgáltatások: Internet, sítároló, parkoló

Minimum létszám: 20 fő 

 

Programajánlat


A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA
 UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS - A gyerekek számára biztonságot, koruknak és tudásuknak megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítunk,
magas szintű szakmai háttérrel, szakképzett oktatóink vezetésével, NAPI 2 ÓRÁBAN történő foglalkozások keretében. Mi vár a sílurkókra? Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal.

FELNŐTTEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁSA felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁST biztosítunk, magasan képzett oktatóink segítségével, kezdő szinttől a haladóig, 
NAPI 2 ÓRÁBAN, ami után marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! 
KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.


 

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén.
Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt.
A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. 
A meghirdetett oktatás programunkban 2 óra szerepel.
Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor napi 1 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés.
Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni.
Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

Szállás - Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof*** apartmanház (Ausztria)

Alpenlandhof*** apartmanház

A síléccel is megközelíthető Alpenlandhof szálláshelye Bach városközpontjában, az új St. Kathrein termálfürdőtől mindössze 300 méterre található.
A legközelebbi sífelvonó 400 méterre van. A helyszínen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.
A szállások ülő- és étkezősarokkal, hegyekre vagy kertre néző terasszal és/vagy erkéllyel, valamint kenyérpirítóval, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel és kávéfőzővel felszerelt konyhával rendelkeznek.
A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. A szálláshelyen sítároló is rendelkezésre áll

 

Részvételi díj

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2022. február 19 - 25.     7 nap / 6 éjszaka
Studio 2 fő részére 389
Studio 3 fő részére 289
Bilo 3 fő részére 399
Bilo 4 fő részére 299
Bilo 5 fő részére 279
Trilo 4 fő részére 349
Trilo 5 fő részére 299
Trilo 6 fő részére 279
Pótágy a Bilo apartmanokban 149
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 6 éjszakára önellátással és az útlemondási biztosítást. A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 4,20 €/fő/éj 15 éves kor felett, a végtakarítást 75-95 €/stúdió-apartman, a gyerekeknek és felnőtteknek fakultatívan kérhető csoportos sí- és snowboardoktatás, edzés árát: 110 €/fő/turnus. Reggeli: felnőtt - 12 €/fő/éj, gyermek (2-6,99 éves korig) - 7 €/fő/éj, junior (7-13,99 éves korig) - 9 €/fő/éj. Síbérlet a helyszínen fizetendő!

 

Síinfo: Bad Kleinkirchheim 103 km (1087 - 2055 m)

103 km sípálya (fekete: 6 km, piros: 77 km, kék: 18 km)

25 felvonó (4 kabinos-, 6 ülő- és 15 húzólift)

 

Bad Kleinkirchheim az Alpok által védett völgyben, 1100m-es magasságban fekszik. Eleganciája, termál- és élményfürdője valamint kiváló sípályái révén vált híressé. Összesen 103 kilométernyi gondozott és hosszú sípályáival, és rendkívül modern liftjeivel igazi „sídorádó”. Az állandó fehérséget 880 hóágyúval biztosítják. A snowboardosok sem maradnak élmény nélkül, őket egy jól felszerelt FunPark várja. Az évi napsütéses órák száma 2000 feletti. De nem csak napfürdőzésre van lehetőség, hiszen eseménydús kikapcsolódás várja a Római Élményfürdőben vagy relaxálhat egyet a St. Kathrein Termálfürdőben. A mindenki számára ingyenes sí- és fürdőbusz kényelmesen köti össze a település különböző részeit, a fürdőket és a lifteket.

Bad Kleinkirchheim – 5 napos síbérlet
Felnőtt 222 €/fő
Junior 167 €/fő
Gyermek* 111 €/fő
Bébi - 2015 után születettekre érvényes* 6 €/fő
Senior 200 €/fő
Junior (2003 és 2006 között születettekre érvényes)
Gyermek (2007 és 2015 között születettekre érvényes)
Bébi (2015 után születettekre érvényes)
Senior (1956 előtt születettekre érvényes)
* További információk a kedvezményes gyermek síbérletről: A gyermek bérlet kedvezményt az Alpenlandhof szállás biztosítja a csoportunk számára. 1 db 6 napos teljesárú felnőtt síbérlet mellé, adnak kedvezményt a gyermek (6 - 11,99 éves korig) síbérletre, ami 6 €/fő/6 napra.

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: sífutópálya, uszoda, szauna, szolárium, teke, tenisz, lovagszánozás, bárok, éttermek, szórakozó helyek.

 

Fontos tudnivalók

Figyelem!
Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező!
 
A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Kovács Péter
nemzetközi minősítésű síoktató
Bemutatkozás »
Krauth Vera
síoktató
Bemutatkozás »
Kis Dénes
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2022. február 14.
Stéger Anna
kiutazási referens
Bad Kleinkirchheim - Alpenlandhof JURI Ferienresort
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 0
USD 0
CZK 0
RON 0
HRK 0
CHF 0