Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Tre Valli - Passo San Pellegrino - Residence Panorama*** (Olaszország)

Komfort, tökéletes kényelem, páratlan panoráma pályaszálláson

Csoportos sítúrák Pályaszállás Sítúrák oktatással Szauna Utazás egyénileg Wellness
127 nap indulásig

Szállás: Residence Panorama***

Időpont: 2020. feb. 22. - 29. (8 nap/7 éj)

Részvételi díj: 298 €/felnőtt

Családi sítúra síovi-síisivel - Tre Valli - Passo San Pellegrino - Residence Panorama*** (Olaszország)

Tre Valli azaz Három Völgy és az Alpe Lusia / Bellamonte fantasztikus adottságokkal rendelkező sírégió, amely három sípályából áll a Marmolada csúcstól délre: Moena-Alpe Lusia, Passo San Pellegrino és Falcade. Több mint 100 km hosszú sípályája van, 4 hóparkkal. Falcade előnye, hogy a pályák többsége igen magasan, 1900 m felett van. A legmagasabb pont a Col Margherita 2500 m-en van, amit egy négyüléses buborékossal vagy egy 100 fős nagykabinos felvonoval lehet elérni. Innen fentről több pálya indul, egyebek mellett a 10 km-es Innamorati. Kezdetben a fahatár felett halad, majd kb. 4-5 km után az erdőben, egész vissza Falcade-ig. Nagyon nagy élmény végigmenni ezen a csodás panoráma úton, ahol a Residence Panoráma szállás is található, így tökéletes pályaszállásként is üzemel. Az egyedülálló erdei környezetben, közvetlenül a Falcadeba vezető sípálya mellett található ez az új építésű apartmanház. Fa bútorzattal igényesen berendezett, kényelmes apartmanjainak egy része egybe nyitható, így nagyobb családok, vagy társaságok részére is kiváló. A földszinten nagy társalgóval, reggelizővel és bárral várja vendégeit. Az apartmanokban emeletes ágyak nincsenek. A szállástól kb. 15 perc autóútra található Falcade és kb. 30 percre Moena városkái.

Távolság Budapesttől: 790 km.
Utazás: Egyénileg.
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás, 50 m.
Ehelyezés: 2 – 6 fős apartmanokban
Ellátás: Önellátás, térítés ellenében reggeli igényelhető, valamint a szemben lévő étteremben 10% kedvezménnyel lehet vacsorázni.
Szolgáltatások: sítároló, ingyenes parkoló, asztali tenisz, Wi-Fi. Térítés ellenében: wellness részleg.

Minimum létszám: 20 fő 

Programajánlat

Tudod az idén mi a pálya?
A TENSI-REKREÁL FRISSÍTETT!   >>


A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA
UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK, AKÁR EGÉSZ NAPOS SÍTÚRÁT SZERVEZHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel.
• Szakképzett oktatók vezetésével
NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal

Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson.
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű - vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik – marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek kiválasztásra, megszervezésre.
A „Családi sítúra - síisi síovival” programoknál 4-14 éves kor között kötelező, a felnőtteknek fakultatív a sí -és snowboardoktatás, edzés, melynek díja 100-130 EUR/fő/turnus.

Szállás - Tre Valli - Passo San Pellegrino - Residence Panorama*** (Olaszország)

A Residence Panorama egy csodálatos apartman hotel közvetlenül a sípályák szélén, Falcadetól 5 km-re, gyönyörű erdei környezetben. Az apartman hotel modern, kényelmes bútorokkal berendezett nagyon elegáns és praktikus szállás az összenyitható apartmanoknak köszönhetően. A kényelmes, hangulatos társalgó, a bár és a wellness részleg tökéletes kikapcsolódást biztosít a sízés utáni programokhoz. A sízők álma itt tökéletesen megvalósul, hogy kilépve a szállásról egyből sílécre állva máris a pályán legyenek.

 

 Residence Panorama*** 

Dolomitok szívében, közvetlenül a pálya mellett elhelyezkedő apartman ház, amely lenyűgöző kilátást nyújt a dolomitokra. Apartmanjai igazi hegyi hangulatot adnak vissza a vendégeknek, a fából készült bútoraikkal és a faparkettával. Mindegyik apartmanhoz külön felszerelt konyha és nappali tartozik síkképernyős TV-vel. A wellness részlegben szauna, pezsgőfürdő és törökfürdő található. Egyes apartmanok a tetőtérben találhatóak és a legtöbb erkéllyel is rendelkezik.

                                  

Részvételi díj

Részvételi díj- EUR/fő/turnus 2020. febr. 22-29. 
Apartman (min.6 fő) - Trilo  298
Apartman (min.5 fő) - Bilo 299
Apartman (min.4 fő) - Bilo 329
Apartman (min.3 fő) - Mono 338
Apartman (min.2 fő) - Mono 428
A részvételi díj tartalma: szállás 7 éjszakára klubprogramokkal, az ágynemű és törölköző használatot és az útlemondási biztosítás. A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 1 €/fő 12 éves kor fölött, a végtakarítás díját 25 €/fő, gyerekeknek kötelező síoktatást, ára 4-14 éves kor között: 130 €/fő/turnus. Fakultatív szolgáltatások: reggeli 60 €/fő/turnus, 30 €/fő/turnus 2-12 éves kor között, a wellness részleg belépő: 10 €/fő/belépő, Felnőtteknek fakultatív sí- vagy snowboardoktatást, edzést, ára: 130 €/fő. A síbérlet a helyszínen fizetendő.

 

Síinfó: Tre Valli-Falcade- Bella monte 100 km (1190-2513 m)

100 km sípálya (fekete: 11 km piros: 46 km kék: 43 km)

27 felvonó (3 kabinos-, 14 ülős, és 10 húzó felvonó)

 


Moena, Passo San Pellegrino, Passo Alpe di Lusia, Bellamonte, Falcade és Passo Valles mintegy garanciát jelentenek a téli üdülés felhőtlen eltöltésére. Tre Valli egyike a Dolomitok legjobb síterepeinek. Az egybe síelhető 100 km sípályán az egész szezonban garantált a kiváló hó minőség, a magas fekvésének és a modern hóágyúknak köszönhetően. 27 sílift működik. Minden korosztály megtalálhatja a számára legjobb szórakozást, hiszen van itt gyerekjátszó és snowboard park, sícross pálya, igazi olasz bár és gyönyörű panoráma. A közelben található Bella Mone síterep az idelátogató sízők másik nagy kedvence, a lankás, széles, renkívűl hosszú pályáival illetve a Moena-i oldalon lévő hires fekete pályáival minden tudás szintű síző igényét ki tudja elégíteni.

Tre Valli – 6 napos síbérlet
Felnőtt 263 €/fő
Junior 184 €/fő
Gyermek Ingyenes
Senior 237 €/fő
Junior (2003. nov. 30-2011. nov. 30. között születettekre érvényes)
Senior (1954. nov. 30. előtt születettekre érvényes)
Gyermek (2011. nov. 30. után születettekre érvényes)

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

 

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás esetén (maximum 4 fő) 2 főnél 90 EUR/1,5 óra/2fő, további fők díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.

 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: szauna, korcsolya, jéghoki, motoros szán, diszkó, városlátogatás.

 

Fontos tudnivalók

Figyelem! Gyerekeknek 14 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
Bemutatkozás »
Kovács Péter
nemzetközi minősítésű síoktató
Bemutatkozás »
Illyés Barna
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2020. február 17.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 333.02
USD 302.06
CZK 12.93
RON 70.02
HRK 44.8
CHF 302.83