Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat

Galéria


Rólunk írták utasaink…

Én is írok a vendégkönyvbe ›

Kedves András! Nagyon boldog szülinapot kívánunk a családom apraja nagyja áldd téged amiért megtanítottál bennünket síelni. A sok szép élményért örök hálánk! Millió csók a Szuper Nagyitól!

Béres Ilona, 2020. október 02.

Szia Nusi! Fantasztikusan éreztük magunkat, az idő szuper volt, Zoli profin vezette a kis csapatot (vele együtt 10-en voltunk), nagyon jófej volt mindenki, mi kifejezetten élveztük a kis létszámot. Mivel hárman voltunk, „kaptunk” egy Peti bácsit a kenuba, aki egy fantasztikus figura, a fiam imádta. Nagyon jó élmény volt, fogunk még menni, az biztos. Köszi még1x!

Evezős túra a Soroksári Kis-Dunaágban, 2020. szeptember 14.

Kedves Anna! Még egyszer nagyon szépen köszönjük Önnek is az igazán kellemes, jól szervezett evezős túrát! Édesapjában vérbeli sportembert, kiváló szervezőt ismertünk meg! Még sokszor szeretnénk együtt tölteni ilyen szép napokat! Szeretettel: Andrea + barátnői

Evezős túra a Szigetköz legszebb vízi labirintusában, 2020. szeptember 07.

Tisztelt Utazási Iroda ! Márc. 15-én vasárnap jöttem haza a tauplitzi síelésből. Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a jól szervezett utat. Ebben a vészterhes időszakban sikerült pár napig nagyon jól érezni magam, feltöltődni, élményeket szerezni. A szálloda is minden igényt kielégítő volt. Külön hálás köszönetet, elismerést érdemel Illyés Barna, aki nagyon figyelmes, segítőkész volt. A barátnőim sajnos utolsó percben visszaléptek, így egyedül csináltam végig 66 évesen, de nem bántam meg. Barna ajánlotta, hogy csatlakozzam az oktatott csoporthoz, bár nem kértem oktatást, hogy ne legyek egyedül a pályákon. A lakásomig hozott vitt a kocsival, minden információval ellátott. Remélem még sokszor lesz lehetőségem részt venni az Önök programjain. Üdvözlettel Orgoványi Ágnes

Orgoványi Ágnes, 2020. szeptember 02.

Kedves Anna! Köszönöm a vízi túra részletes tájékoztatóját és a szervezést. Bár az időjárás nem volt kegyes a résztvevőkhöz, de András vezetésével felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb. Üdvözlettel: Imre

Evezős túrák az Ipolyon és a Dunakanyar legszebb tájain, 2020. június 22.

Kedves András, köszönjük a szép napot, ez volt a legjobb szombat ebben az évben. :-) Üdv: Kovács Zsuzsa (Ipoly túra, 2019. június 15.)

Kovács Zsuzsanna, 2019. június 17.

Kedves Nusi, kedves Tensi Rekreál Sport! Nagyon szépen köszönjük az elmúlt hetet, nagyon jól éreztük magunkat. Olivér gyermekünk is nagyszerűen érezte magát. Mellékelek pár emlékezetes fotót .....:-)))

Helmeci Csilla, 2019. március 05.

Köszönjük Tensi-Rekreál Sport ! Veletek mindig csúcs az élmény ! ❤️ 10 éve :)

Urbán Andrea, 2019. március 04.

Kedves Anna! Fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon szép volt a táj! A szállásunk kicsi volt de divatos és nagyon tiszta. Valtozatos és bőséges a svédasztal. Gyönyörű volt a szauna részleg. Megyünk máskor is! Nagyon köszönöm a segítséget!

Horváth Judit, 2019. március 04.

Kedves Nusi! Köszönöm szépen az egész csapat munkáját, gyönyörű egy hetet töltöttem a Dolomitokban. ☺️ Minden jót kívánok Nektek!

Grósz Anna, 2019. március 04.

Kedves Rekreál! Köszönöm a segítségét az utazásban. Ha ez nincs, a hegyi utakon elég nagy gondjaink lettek volna. Nagyon jól éreztük magunkat a sítúrán. Csodálatos helyeken síeltünk és a túravezető minden tőle telhetőt megtett, hogy az időjárás és a csapat tagjainak eltérő sítudása ellenére is mindenki mindenhova eljusson. Nagyon kellemes volt a szálloda is. Még egyszer köszönök mindent Önnek és az Illyés Barnának is.

Nagyné Vass Julianna, 2018. október 15.

Kedves Anna! Köszönök szépen mindent,épségben megérkeztünk,élveztük a pár napos síelést,az elhelyezéssel minden rendben volt.

Kovács Éva, 2018. október 15.

Kedves Anna, kedves András! Bármilyen változatosan pocsék is volt az időjárás előrejelzés, ügyesen szépítettetek, és igazán pompás utat varázsoltatok nekünk - ismét. Tudjuk, hogy a rengeteg napsütést csakis Nektek köszönhetjük, és persze a hangulat és a pályák is nagyon jók voltak. Idén különösen jól sikerült a hóminőség és -mennyiség megválasztása, csak így tovább! Ha jövőre ismét felmerülne a kérdés, ideírom, hogy a 26-os kulcsot kell nekünk félrerakatni, de talán ez a 28-as még jobb volt. (Egyik jobb, mint a másik.) Köszönjük, üdv és puszi! Némethék

Németh - Kovács Ildikó és Gábor, 2018. október 15.

Kedves Rekreál! Nagyon szépen köszönjük az igen jó programot. Pont 15 éve járok veletek,de eddig ez volt mindegyik közül a legjobb. Ebbe bele tartozott a jó szállás, a kitűnő programok és nem utolsó sorban a kiváló, lelkiismeretes oktató gárda. Nehéz lesz ezt a hetet túl szárnyalnotok, de tudom, hogy ez nektek sikerülni fog. Ez nem csak az én, hanem a többi ott lévő "sport társam"; véleménye is. Többen úgy jöttünk haza, hogy jövőre is ugyan ide megyünk veletek. Üdvözlettel: Székely Péter

Székely Péter, 2018. augusztus 30.
Én is írok a vendégkönyvbe ›
Ajánlatot kérek Megosztom Vendégkönyv