Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Rám-szakadék – Dobogókő - Vadállókövek

Vitalitást fokozó túra, az őszi ezerszínű erdőben, jó levegőn, jó társasággal

Autóbuszos ajánlatok
19 nap indulásig

Időpont: 2019. okt. 05.

Részvételi díj: 4 400 Ft/felnőtt

Utastájékoztató

Időpont: 2019. október 05. szombat.

 Részvételi díj: 4.400 Ft/fő,12 éves korig 2.800 Ft/fő. Részvételi díj tartalmazza az utazást (külön busszal), a túravezetést, és az elmaradhatatlan „energia bombát”.

 

Túra részletei

 Találkozás: 7.30-kor a Komjádi uszoda főbejáratától balra, 100 méterre az Irgalmasrendi Kórház parkolójában.

  Indulás: 7.45-kor, autóbusszal. Pontosan indulunk az autóbusszal. Az udvariasság szabályainak megfelelő néhány percet kivárjuk, de légy te is udvarias, ne várasd a pontosan érkezőket.
  Előre nem látható probléma merülne fel, telefonálj időben, hogy ha van lehetőségünk segíteni tudjunk.

  Az utóbbi időkben divatba jött szurdoktúrák a szomszédos országokba csábítottak bennünket, miközben a rég elfeledett Rám-szakadék
  - ahol természetesen mindenki járt már legalább egyszer - már lehet, hogy egészen más arcát mutatja, mint ahogy megismerted.
  Tarts velünk október 5-én hazánk legizgalmasabb szurdokvölgyébe és Dobogókőre, ami egyes vélekedések szerint a Föld legerőteljesebb energiaközpontja!
  A Pilis ahová túránkat szervezzük, a Kárpát-medence  kitüntetett helye, spirituális központja, őseink szerint az a pont, ahol "az Ég és a Föld összeér".
  Földünk szívcsakrája pedig éppen Dobogókő és környékén, azaz a Pilisben - egyes vélekedések szerint a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál - található.
  Ez a hely, egyesek szerint, ahol a „Föld szíve dobog”.

  A túra során tájba illően fotós ötleteket is kaphatsz, hogy további utazásaidon a legjobb táj, vagy akcióképet tudd elkészíteni.

  A túra közben Dobogókőn, beülünk egy hangulatos vendéglőbe megpihenni és a fakultatív ebédünket itt tudjuk elfogyasztani.

  A túra útvonala: Dömös - Rám-szakadék - Dobogókő - Prédikálószék - Vadállókövek - Dömös. Táv: kb: 17-18 km. Szintemelkedés kb: 400 m. Középnehéz túra.

  A túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnek az utazások során teljesen kikapcsolódni, szeretik érezni a bőrükön, és a zsigereikben a természet energiáit és képesek megpihenni,
  rácsodálkozni a világ szépségeire.

  A fotós program csak hab a tortán...

Fontos tudnivalók

  Bizonytalan időjárás esetén 6.00 - 7.00 között hívd a 06-70/935-3988 mobilszámot!
  Itt megtudhatod, hogy elindítjuk-e a túrát, vagy esetleg áttesszük egy másik napra.

  Mindenkinek nagyszerű kikapcsolódást, és felejthetetlen sport élményeket kívánunk.

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
A két síszezon között csak úgy tudom elviselni az átmeneti napokat, hogy egyik nyeregből a másikba szállva, lovastúrákat vezetek vagy éppen lovaglást oktatok kicsiknek és nagyoknak. De sokszor találnak kerékpár nyergében vagy a kenu ülésben, amint gyönyörű tájakra kalauzolom el a velem túrázókat. Hobbimnak a fotózásnak köszönhetően, nagyon sok szép képet találtok a túrákról a Galériánkban is. Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2019. október 04.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Hasznos linkek
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 331.53
USD 298.78
CZK 12.83
RON 70.01
HRK 44.83
CHF 303.04