strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Evezős túra az Ipolyon és a Dunakanyar legszebb tájain - június

Ipoly_tura_08
Ipoly_tura_07
Ipoly_tura_06
Ipoly_tura_05
Ipoly_tura_04
Ipoly_tura_03
Ipoly_tura_02
Ipoly_tura_01


Időpont:
2018. június 9., szombat 
Részvételi díj: 12 990 Ft/fő.
Családi kedvezmény: 12 éves korig 9 990 Ft/fő.

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem

Alig várod, hogy vége legyen a hétnek és kiszabadulj a városból? Add át magad a kényelemnek, süppedj bele a kenu ülésébe és gyönyörködj a tájban! Érezd, ahogy fáradt tested, lelked feltöltődik a természetben, az Ipoly és a Duna partján!

Hagyd, hogy a lágy hullámok elringassanak, hogy a napsugár simogasson, s hogy a gyönyörű táj tovább kényeztessen.  

A csónak flottában a 3 és 4 személyes kenukon kívül, található néhány 1, illetve 2 személyes kajak is, ezeket felár ellenében a jelentkezésedkor tudod le foglalni. Az egyszemélyes felára 2800 Ft/fő, a kétszemélyesé pedig 1600 Ft/csónak.

Jelentkezésedet az előleg, azaz 5000 Ft/fő befizetésével tudod biztosítani. Minimum létszám: 16 fő.

A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal, a csónakok és a hozzátartozó felszerelések bérleti díját és szállítását, a túravezetést, a szervezési költséget, valamint a vízre-szállás előtt egy kávét, cappuccinot vagy üdítőt, az ebédet és az elmaradhatatlan energia bombát.

Találkozó: 8.00 órakor a Komjádi uszoda főbejáratától balra, kb. 100 méterre az Irgalmasrendi Kórház előtti parkolóban.
Pontosan indulunk az autóbusszal. Az udvariasság szabályainak megfelelő néhány percet kivárjuk, de légy te is udvarias, ne  várasd a pontosan érkezőket. Előre nem látható probléma merülne fel, telefonálj időben, hogy ha van lehetőségünk tudjunk segíteni. Indulás: 8.15-kor, külön autóbusszal Letkésre. Hajótípusok: kajakok 1 és 2 személyesek, kenuk 3, 4-es.

Program: Először egy kávéval, cappuccinoval vagy teával ébresztjük magunkat. Vízre-szállás Letkésen az Ipoly parton lesz. Itt túravezetőink elmondják a főbb tudnivalókat, ismertetőt tartanak a kenuval, kajakkal történő túrázással kapcsolatban azok számára is, akik még soha nem eveztek. A mentőmellények és kötelező felszerelések kiosztása után evezőt választunk magunknak. Először ismerkedés a hajókkal, hajóbeosztás, majd vízre-szállás. Néhány kezdeti evezőcsapás után, máris a szűk és kanyargós meder izgalmas kihívásaival kell megküzdenünk.
A torkolatot elhagyva kb. a túra felénél Dömösön kötünk ki, hogy itt a parttól 100 m-re, lenyűgöző környezetben, a vendégszeretetéről és finom ételeiről méltán híres Három Nyulak étteremben egy kiadós ebédet elfogyasszunk. Az ebéd utáni sziesztát a vízen való „csordogálás” közben töltjük, miközben gyönyörködünk a festői Dunakanyar természeti szépségeiben. A következő megálló a Szigetspicc, ahol érdemes lesz megmártózni. Strandolás után folytatjuk utunkat. A táj gyönyörű, a Duna kanyargós és erre felé szinte lakatlan, sok a zátony, a természet alkalomszerűen kialakított szigetei. Ha szerencsénk van, láthatunk rejtőző madarakat, megpillanthatjuk az itteni különleges élővilágot, különösen a szigeti oldalon. Kb. egy órás könnyű evezés után érkezünk meg Dunabogdány kikötőjébe, kb. 17 óra körül. Itt találtok büfét is az elmaradhatatlan „búcsúbambira”. Búcsúzás, majd indulás haza, a kellemes „emlékekkel teli hátizsákokkal”. 17.3o-kor buszra szállunk és visszaindulunk a találkozó pontra, a Tensi főirodához.

 A felszerelést, öltözéket a program kínálta lehetőségeknek megfelelően kell összeállítani, feltétlenül legyen ruhatáradban esőkabát, puha ülőpárna, póló, sapka vagy kalap, fényvédőkrém. Mentőmellényt, evezőt és hajónként a csomagoláshoz vízhatlanul záródó 30  L-es hordókat, mi biztosítunk.

14 éves kor alatt csak szülővel vagy felnőtt kísérővel együtt lehet részt venni a túrán. 14-18 éves kor közötti fiatalok egyénileg is részt vehetnek a túrán, ehhez írásos szülői beleegyezés szükséges. A szülőktől kérjük, hogy a gyermek egészségével kapcsolatos fontos információkat közölje velünk (pl. allergia, rendszeres gyógyszerszedés, stb.), ezt az alábbi e-mail címre a beleegyező nyilatkozattal együtt juttassa el számunkra!

Mindenkinek nagyszerű kikapcsolódást, és felejthetetlen sport élményeket kívánunk!