Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat

Molnár-Balogh Eszter

A gyermekszeretet már a kisöcsém feletti anyáskodással elkezdődött, bébiszitterkedéssel folytatódott. Fontosnak tartottam azonban, hogy a jókedv és gondoskodás magasabb töltetet kapjon, így megspékelve egy kis egészségüggyel, védőnő lettem
A szakmám a hivatásommá vált, kórházi védőnőként az újdonsült édesanyák szolgálatába álltam, emellett a kórházban tartózkodó "ideiglenes kislalók" szórakoztatója és animátora lettem.
Népegészségügyi szakemberként a gyermekfoglalkoztatások, a Balaton parti hennázások, gyermek arcfestések pedig a szabadidős tevékenységeim szerves részévé váltak. A gyermeklelkületemet, illetve gyöngyfűzős, rajzolós, és egyéb kézügyességet igénylő hobbijaimat a szülőfalum melletti 2 hetes nyári táborban éltem meg először táborozóként, az utóbbi 4 évben csoportvezetőként, szervezőként. Bár nyári gyerek vagyok, a telet sem vetem meg, így a foci, majd a tánc után a sí szerelmese lettem. Kiváltságos helyzetben vagyok, hogy a munkám nem munka, sokkal inkább kedvenc időtöltés síóvónéniként.


síovónéni
Ajánlatot kérek Megosztom Vendégkönyv