Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Tre Valli - Molino - Albergo La Montanara (Olaszország)

Komfort, tökéletes kényelem, pályaszálláson

Csoportos sítúrák Ellátással Gyermekkedvezmény Pályaszállás Sítúrák oktatással Utazás egyénileg Wi-Fi
6 nap indulásig

Időpont: 2022. feb. 05. - 12. (8 nap/7 éj)

Részvételi díj: 498 €/felnőtt

Családi sítúra síovi-síisivel - Tre Valli - Molino - Albergo La Montanara (Olaszország)

Tre Valli azaz Három Völgy és az Alpe Lusia / Bellamonte fantasztikus adottságokkal rendelkező sírégió, amely három sípályából áll a Marmolada csúcstól délre: Moena-Alpe Lusia, Passo San Pellegrino és Falcade. Több mint 100 km hosszú sípályája van, 4 hóparkkal. Falcade előnye, hogy a pályák többsége igen magasan, 1900 m felett van. A legmagasabb pont a Col Margherita 2500 m-en van, amit egy négyüléses buborékossal vagy egy 100 fős nagykabinos felvonóval lehet elérni. Innen fentről több pálya indul, egyebek mellett a 10 km-es Innamorati. Kezdetben a fahatár felett halad, majd kb. 4-5 km után az erdőben, egészen vissza Falcade-ig. Óriási élmény végigmenni ezen a csodás panoráma úton, ahol a tökéletes pályaszállásként is üzemelő Residence Panoráma szállás is található. Az egyedülálló erdei környezetben, közvetlenül a Falcadeba vezető sípálya végén Molinoban a kabinos felvonótól alig 150 m-re található az Albergo La Montanara hotel és pizzéria. A szállástól kb. 5 perc autóútra található Falcade és kb. 30 percre Moena városkái.

Távolság Budapesttől: 790 km
Utazás: Egyénileg
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás, 150 m
Elhelyezés: 2, 3, 4 fős, konfortos szobákban
Ellátás: Félpanzió
Szolgáltatások: Sítároló, ingyenes parkoló, Wi-Fi

Minimum létszám: 20 fő 

Programajánlat

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• Szakképzett oktatók vezetésével
NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal

Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű - vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik – marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg!

KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…


A programváltozás jogát irodánk fenntartja
, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek kiválasztásra, megszervezésre.
A „Családi sítúra - síisi síovival” programoknál 4-14 éves kor között kötelező, a felnőtteknek fakultatív a síoktatás és snowboardoktatás, edzés, melynek díja 150 EUR/fő/turnus.

Szállás - Tre Valli - Molino - Albergo La Montanara (Olaszország)

Hotel*** Restaurant La Montanara

Falcade település Olaszországban, Veneto régióban, Belluno megyében található, közvetlenül az egyik legjobb dolomiti sírégió, a Tre Valli lábánál. Szállásunk Falcade közvetlen közelében, a molinoi városrészben a kabinos lift alsó állomásától alig 150 méterre található.
Tökéletes pályaszállás, mert a nap végén is vissza lehet síelni a kiinduló állomáshoz, ahonnan a ház pár perc alatt megközelíthető.
A ház közeléből induló 10 személyes, pár éve korszerűsített lifttel tudunk becsatlakozni a Tre Valli 100 km-es pályarendszerébe, ahol minden tudás szintű síző megtalálja a számára megfelelő színnel jelölt pályákat.
Az Albergo La Montanara kényelmes szállás kínálata mellett, egyben egy kiváló pizzéria éttermet is üzemeltet.
A hagyományos alpesi stílusban épült szálláshely, elsősorban két ágyas szobákat kínál a síturisták számára, de három illetve négy ágyas elhelyezésre is van lehetőség. Kényelmes szobái komfortosak, a helyi emberek izlésvilágát tükrözik.
A tulajdonosok vendégszeretete és az általuk vezetett konyha, csodálatos ízvilággal lepi meg estéről - estére a szállóvendégeket.
Fantasztikus, melegszívű fogadtatásban és bőséges ízletes vacsora választékban van részük az egész napos sízésből fáradtan megtérő síturistáknak. Csodálatos olasz hangulat és vendégszeretet teszi igazán feledhetetlenné ennek a háznak a különleges, bensőséges kisugárzását.
Ide mindig visszavágyik az ember.
Parkolni a ház saját parkolójában lehetséges.
Érdemes felkeresni a két közelben lévő csodálatos városkát, az igazi alpesi hangulatú Falcade-t, ami még gyalogosan is könnyen megközelíthető illetve a kb. fél óra autózással elérhető Moena-t, a Val di Fassa völgy gyöngyszemét.

 

Részvételidíj

 
Albergo Pizzeria La Montanara
 
Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2022. február 05 - 12.
Felnőtt 498
Egyágyas elhelyezéssel 560
Gyermek gyerekágyban 60
Gyermek 4,99 éves korig 279
Gyermek 5 - 7,99 éves kor között 445
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 7 éjszakára félpanzióval, klubprogramokkal és az útlemondási biztosítás.
A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 1,75 €/fő/éj 14 éves kor felett, gyermekeknek kötelező síoktatást, díja 4-14 éves kor között 150 €/fő/turnus. Felnőtteknek sí- vagy snowboardoktatás, edzés 150 €/fő/turnus.
A gyermekkedvezmény csak a 3. és a 4. ágyon vehető igénybe. A síbérlet a helyszínen fizetendő.
 

Síinfó: Tre Valli-Falcade - Bella monte 100 km (1190-2513 m)

100 km sípálya (fekete: 11 km piros: 46 km kék: 43 km)

27 felvonó (3 kabinos-, 14 ülős, és 10 húzó felvonó)


Moena, Passo San Pellegrino, Passo Alpe di Lusia, Bellamonte, Falcade és Passo Valles mintegy garanciát jelentenek a téli üdülés felhőtlen eltöltésére. Tre Valli egyike a Dolomitok legjobb síterepeinek. Az egybe síelhető 27 sílifttel rendelkező, 100 km hosszú sípályán az egész szezonban garantált a kiváló hó minőség, a terep magas fekvésének és a modern hóágyúknak köszönhetően. Minden korosztály megtalálhatja a számára legjobb szórakozást, hiszen van itt gyerekjátszó és snowboard park, sícross pálya, igazi olasz bár és mindehhez a gyönyörű panoráma. 
A közelben található Bella Mone síterep az idelátogató sízők másik nagy kedvence, a lankás, széles, rendkívűl hosszú pályáival illetve a Moena-i oldalon lévő híres fekete pályáival minden tudás szintű síző igényét kielégíti.

Tre Valli – 6 napos síbérlet
Felnőtt 282 €/fő
Junior 197 €/fő
Gyermek Ingyenes
Senior 254 €/fő
Junior (2005. nov. 27-2013. nov. 27. között születettekre érvényes)
Senior (1956. nov. 27. előtt születettekre érvényes)
Gyermek (2013. nov. 27. után születettekre érvényes)

 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. Vadon Sport – www.vadonsport.hu

 

SÍOKTATÁS és SNOWBOARDOKTATÁS

Síoktatás és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: szauna, korcsolya, jéghoki, motoros szán, diszkó, városlátogatás.

 

 

Fontos tudnivalók

Figyelem!
Gyerekeknek 14 éves korig a bukósisak használata kötelező!
 
A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak!
Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
Bemutatkozás »
Kovács Péter
nemzetközi minősítésű síoktató
Bemutatkozás »
Krauth Vera
síoktató
Bemutatkozás »
Illyés Barna
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2021. december 01.
Stéger Anna
kiutazási referens
Hasznos linkek
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 0
USD 0
CZK 0
RON 0
HRK 0
CHF 0