Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Szilveszteri (sí)túra ajánlat Sárospatak - Sátoraljaújhely

Zempléni kalandpark - Az ország egyik legkomplexebb szabadidő és sportlétesítményparkja sípályákkal és hóágyukkal

Csoportos sítúrák Ellátással Gyermekkedvezmény Medence Sítúrák oktatással Szauna Utazás egyénileg Wellness Wi-Fi
31 nap indulásig

Szállás: Hotel Bodrog****

Időpont: 2020. dec. 29. - 2021. jan. 02. (5 nap/4 éj)

Részvételi díj: 109 900 Ft/felnőtt -től

Szilveszteri (sí)túra ajánlat Sárospatak - Sátoraljaújhely - Hotel Bodrog**** (Magyarország)

Mint azt tudjátok, halljátok, látjátok, tapasztaljátok az idén a külföldi sítáborokból való hazatérés utáni életet megnehezítették. Ezért vannak, akik nem vállalták / vállalják a külföldre való kiutazást.

DE(!), hogy azért idén se maradjunk le a szilveszteri, már hagyományosnak mondható sítúráról, ezért gondoltuk, kihozzuk a lehető legtöbbet az adott helyzetből.
Kerestünk egy hegyet sípályákkal, felvonókkal, aminek jó a mikroklímája és megfelelő időjárás esetén, van esély a havas pályákra, amit a rendszerbe állított hóágyúk erősen meg tudnak támogatni.

DE(!), ha véletlenül az időjárás mégsem fogadna kegyeibe, akkor sincsen semmi baj, mert a régió számtalan érdekesebbnél, érdekesebb program lehetőséget kínál az aktív szabadidő eltöltésen túl, a látnivalók sokaságáig bezárólag, tobzódhatunk a lehetőségekben.
És hogy mindezt egy fantasztikus, kényelmes, kényeztető háttérrel tudjuk megtenni, választottunk egy kiváló, 4*-os szállodát hozzá, a Hotel Bodrog Wellnesst.

Távolság Budapesttől: 250 km
Utazás: Egyénileg
Sípályáktól való távolság: 14 km
Elhelyezés: 2, 2+1, 2+2 ágyas, pótágyazható szobákban.
Ellátás: félpanzió és szilveszteri vacsora
Szolgáltatások: étterem, wellness részleg, fitnesz terem, medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, különterem, Wi-Fi, parkoló.

Minimum létszám: 20 fő 

Programajánló

Zempléni Kalandpark
Sátoraljaújhely feletti Magas-hegyen alakították ki a zempléni kalandparkot, amely télen-nyáron kínál élményeket a látogatóknak. A havas szezonban elsősorban síközpontként működik, de itt található Magyarország leghosszabb libegője, leghosszabb bobpályája, legextrémebb kalandparkja, hazánk első kabinos drótkötélpályája, a mászófalközpont, valamint a két hegyet több mint 100 méter mélység felett átívelő extrém átcsúszó kötélpálya.
A komplexum a Magas-hegy három szintjén került kialakításra, melyeket a libegő köt össze.

Alsó állomás

 • Libegő - Hazánk leghosszabb libegője 1332 m hosszúságban, két szakaszban győzi le a közel 250 méteres szintkülönbséget. A folyamatosan járó, kétszemélyes ülőlifttel egészen a Magas-hegy tetejéig lehet felmenni. A középső állomásnál található a Zemplén Kalandpark főbejárata.
 • Korcsolyapálya - Az alsó állomásnál találjuk az 1500 négyzetméteres korcsolyapályát, mely télen műjég-, tavasztól őszig pedig görkorcsolyapályaként üzemel. Természetesen korcsolyát kölcsönözni is lehet a pálya mellett.
 • Mászófalközpont - Az épületen belül, kívül is vannak mászható falak. A mászható felület összesen 400 m², kívül 21, belül 18 méteres maximális magassággal. Felszerelés kölcsönözhető, a mászást falmesterek felügyelik és segítik.

Középső állomás

 • Sípálya - 2011-ben fejeződött be a hóágyúzott sípálya rendszer kialakítása, ahol megfelelő időjárási körülmények között 600 méter hosszan, 11 hóágyúval tudják behavazni a felnőtt és a gyermekpályákat. A hóágyúzott pályák mellett egy önadagolós Tatrapoma felvonó és egy gyermek felvonó található, míg a hóágyúzható műanyag pálya mellett két tányéros felvonó, illetve egy 65 méter hosszú Sunkid varázsszőnyeg szolgálja a vendégek kényelmét. A pályán, akár esti sízésre is van lehetőség.
 • Bobpálya - Magyarország leghosszabb bobpályáján (2275 m) egy abszolút biztonságos négy csövön rögzített bob kocsival. Egyénileg és párosan is csúszhatunk, a sebességet mi magunk tudjuk kontrollálni a fékezőkarral. A pálya nagyon szép erdőben kanyarog le a hegyről.
 • Kalandtúra park - A Kalandtúra Park 4 db, egy tanuló, egy gyermek és három különböző nehézségi fokú felnőtt (kék, piros és fekete) pályával várja az idelátogató gyermekeket és a kalandvágyó felnőtteket egyaránt. A pálya végén 100 m hosszú lecsúszó drótkötélpálya, ún. canopy, valamint egy 4 dimenziós kis mászó fal teszi emlékezetesebbé a túrát.
 • Hófánk pályák - 3 db, egyenként 60 m hosszúságú, kanyargós pályák használata semmilyen előképzettséget nem igényel.

Felső állomás

 • Kilátó - A Magas-hegy tetején álló többszintes kilátóból lélegzetelállító panoráma nyílik Sátoraljaújhelyre, a gyönyörű Sátoros-hegyekre, a Hegyalja vidékére.
 • Dongó – kabinos kötélpálya Magas-hegyet a Szár-heggyel összekötő,„Dongó” nevű, tartóoszlopok nélküli, zárt kabinos kötélpálya, melyen a két hegy között két, egyenként 6 fő szállítására alkalmas kabin közlekedik, 152 méteres magasságban.
 • Sólyom – extrém átcsúszó kötélpályaMagyarországon egyedülálló csúszópálya, mely a Magas-hegyet a Szár-heggyel összekötő kifeszített drótkötélen egy ülő hevederben szabadon csúszhatunk át 152 m magasságban, 80 km/h sebességre felgyorsulva, másfél perc alatt átérünk a Szár-hegyre, a rendszer abszolút biztonságos.A nem mindennapi élményt a helyszínen kölcsönözhető Go-Pro sisakkamerákkal meg is örökíthetjük.

Megfelelő hóviszony esetén:
GYEREKEKNEK - FELNŐTTEKNEK – fakultatív SÍ - VAGY SNOWBOARDOKTATÁSRA van lehetőségük.

Mint ahogy azt már megszokhattátok az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! 
KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.

Az utazás egyénileg történik, a csoportkísérő a helyszínen várja a vendégeket az érkezés estéjén.
A tervezett, fakultatív programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. A programváltozás jogát irodánk fenntartja.
Megfelelő hóviszonyok esetén, síoktatásra is lesz lehetőség.
Az oktatáson, ami napi 1 óra, a résztvevők egyéni illetve kiscsoportos (maximum 4 fő) foglalkozásokon tudnak részt venni.
A csoportbeosztást az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt alakítja ki az oktató.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, hogy ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni, de abban az esetben nem tudjuk garantálni, hogy lesz megfelelő létszámú oktatónk a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

Látnivalók, múzeumok, érdekességek a környéken:

 • Regéci vár - Zempléni-hegység, 639 m magas, egyik legnépszerűbb kirándulóhelye a Regéc fölé magasodó vulkáni kúpon álló, II. Rákóczi Ferenc otthonaként is ismert regéci vár.
 • Füzéri vár - A Zempléni-hegységben, egy meredek oldalú vulkáni kúpon magasodik Füzér vára, Magyarország 7 természeti csodájának egyike. A hatalmas, szabályos hegycsúcson álló vár távolról nézve hazánk egyik leglátványosabb vára. A felújítás után 2016 tavaszától a vár legnagyobb része teljesen újjáépítve várja a látogatókat.
 • Boldogkő vára - A Zempléni-hegység nyugati szélén egy hatalmas kopár sziklagerincen magasodnak Boldogkő várának romjai. A hihetetlenül meredek, szinte függőleges falú sziklán álló festői vár nemcsak a Zemplén, hanem egész Magyarország egyik legkülönlegesebb vára.
 • Rákóczi vár - Magyarország egyik leghíresebb vára, a sárospataki Rákóczi-vár hazánk legnagyszerűbb késő reneszánsz műemlékei közé tartozik, egyben az ország legjelentősebb Rákóczi kultuszhelye. Az épületben kialakított Rákóczi-kiállítás
  2003-ban az Év Múzeuma díjat is megkapta.
 • Magyar Nyelv Múzeuma Széphalmon - Kazinczy Ferenc egykori gyümölcsöskertjének helyén egyszerre kiállítótér, könyvesház, szemináriumi terem, előadóterem és nemzeti emlékhely. Az egyedi küldetésű intézmény Magyarország nyelvművelődési központja, a magyar nyelv értékeinek hű őrzője és terjesztője. Itt a gyermekektől az idősekig mindenki talál szórakoztató, egyben a szellem gyarapodását előidéző élményt.
 • Zsolyomkai pincesor - A Tokaj-hegyaljai világörökség területén - Sátoraljaújhely város központjától kb. 800 m-re található, az 1200-1400-as évek során kialakított zsolyomkai pincesor, amely télen, nyáron egyaránt várja az idelátogatókat.

Szállás - Sárospatak - Hotel Bodrog Wellness**** (Magyarország)

 

Hotel Bodrog Wellness****

A hotel a Zempléni-hegység lábánál fekszik, közel a Bodrog-folyó partjához. Épülete Sárospatak történelmi központjában található. A Bodrog hotel szobáihoz légkondicionáló, műholdas TV és ingyenes Wi-Fi is tartozik. Mindegyik szoba felszerelt minibárral és telefonnal. Néhányuk erkéllyel is rendelkezik, mely a hegyekre vagy a város központjára néz.
A szálloda nagy wellness-részleggel, fedett medencével és fitneszteremmel várja vendégeit. Természetes fény árasztja el a medence-csarnokot, mely padlótól a mennyezetig érő, kertre néző ablakokkal büszkélkedhet.
A feltöltődést pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő és szolárium garantálja. A vendégeket masszázs-központ és fodrászat is várja. A bowling klubban bár is működik. Az étteremben helyi és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Speciális étrendű fogások igény esetén rendelkezésre állnak.
A Hotel Bodrog Wellness ingyenes, nyilvános parkolója is a vendégek rendelkezésére áll.

       

Részvételi díj

Részvételi díj - Ft/fő/turnus 2020. dec. 29-jan. 2. (5 nap/ 4 éj)
Felnőtt – elegance prémium 135 000
gyerek (6 – 13,99 éves) pótágyon 109 900
gyerek (0 – 5,99 éves) pótágyon 99 900
Felnőtt – prémium plus 129 900
gyerek (6 – 13,99 éves) pótágyon 109 900
gyerek (0 – 5,99 éves) pótágyon 99 900
Felnőtt – prémium 119 900
gyerek (6 – 13,99 éves) pótágyon 99 900
gyerek (0 – 5,99 éves) pótágyon 94 900
Felnőtt – superior 109 900
gyerek (6 – 13,99 éves) pótágyon 92 900
gyerek (0 – 5,99 éves) pótágyon 89 900
Egyágyas - superior 99 900
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanziós ellátással, szilveszteri ünnepi vacsorával, medence, wellness és szauna használattal, útlemondási biztosítást. A részvételi díj nem tartalmazza: fakultatív síoktatás, edzés árát: 17 500 - 7000 Ft/fő/turnus (napi 1 óra, tudásszintnek megfelelő, egyéni illetve maximum 4 fős csoportokban). A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

Fontos tudnivalók

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS
Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak. Egyéni síoktatás ára: 17 500 Ft/fő/turnus/napi 1 óra.
Kiscsoportos oktatás, maximum 4 fő esetén: 2 főnél 28 000 Ft/turnus/napi 1 óra,
további személyek díja: 7000 Ft/fő/turnus/napi 1 óra.

PROGRAM LEHETŐSÉGEK: megfelelő hóviszony esetén, síelés, szánkózás, hófánkozás.
Kalandpark, bobozás, mászófal, libegő, kabinos kötélpálya, extrém kötélpálya, kilátó, kirándulás, korcsolyázás a jégcsarnokban.
Várlátogatás, múzeumok, borospince látogatás a zsolyomkai pincesoron.
Hotelban bowling klub, bár,  wellness, fitnesz, szauna, pezsgőfürdő, gőzfürdő, szolárim várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó vendégeket.

Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2020. november 15.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 361.18
USD 303.51
CZK 13.82
RON 74.1
HRK 47.81
CHF 334.02