Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Egy sportos és kulturális hétvége a Lipno-i tónál és Český Krumlovban

Ezen a hétvégén itt Dél Bohémiban megtalálsz mindent, ami egy teljes feltöltődéshez és kikapcsolódáshoz szükséges.

Autóbuszos ajánlatok Ellátással Gyermekkedvezmény Utazás egyénileg
13 nap indulásig

Szállás: Hotel BouCZECH***

Időpont: 2019. júl. 04. - 07. (4 nap/3 éj)

Részvételi díj: 43 900 Ft/felnőtt

Utastájékoztató

Vegyél részt egy sportos és kulturális hétvégén a Lipno-i tónál és Český Krumlovban, mely Prága után Csehország második leglátogatottabb turisztikai célpontja!
Český Krumlov történelmi belvárosát és a várkastélyt az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította.
Ebben a Dél-Csehországi kisvárosban és a szomszédos Lipno-i tónál megtalálhatsz mindent, ami egy feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz szükséges.

Időpont: 2019. július 04 – 07, csütörtöktől – vasárnapig, 4 nap / 3 éjszka.                                       
Utazás: autóbusszal 14 900 Ft/fő vagy egyénileg.
Útvonal: Budapest - Lipno - Český Krumlov - Budapest.
Részvételi díj: 52 500 Ft/fő 2 ágyas standard szobában, családi szobában 43 900 Ft/fő, gyermekeknek 3-6 éves kor között 39 900 Ft/fő.
Az ár tartalmazza: a szállást 3 éjszakára reggelivel és a túraszervezést.  
Elhelyezés: lipnoi tó mellett található 3*-os hotelben.
Ellátás: reggeli.

1. napBudapest -  Český Krumlov - Lipno

Találkozás: az autóbusszal utazókkal 7:00-kor Budapesten, a BAH csomópontnál. Egyénileg utazókkal 15.00-kor találkozunk Český Krumlovban a központi parkolóban lévő Jelenka nevű étteremnél.

Első nap programja: Indulás 7.30 órakor.
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Český Krumlovig, ahová várhatóan a kora délutáni órákban érkezünk.

Itt lehetőség lesz egy korai esti ebédre, ahol megkóstolhatod a finomabbnál – finomabb Dél-Csehország-i specialitásokat. Mindezt lelkiismeret furdalás nélkül tehetjük meg, mert után egy nagy sétát teszünk a csodálatos belvárosba.
Ezek után érkezünk meg a lipnoi tóhoz, a szállásunkra.

2. napLipnoi tó

Második nap programja: Reggeli a szálláson, majd elmegyünk a kerékpárokat kölcsönözni, akinek szüksége van rá, ahol választhatsz, akár elektromos kerékpárt is, majd gyönyörű bicikli úton körbe tekerjük a fenyvesekkel szegélyezett Lipno tavat.

A délután második felében, vár rátok a szállás mellett egy hűsítő strandolás a tóban.

3. napLipnoi tó - Český Krumlov - Lipnoi tó

Harmadik nap programja: a reggeli után fakultatív programokkal töltheted a napot.
Tervezhetsz egy másik izgalmas, kerékpáros kirándulást új utakon vagy választhatsz valamilyen különleges vízi járművet a kalandodhoz, de strandolhatsz a gyönyörű fövenyes tóparton is.


Amennyiben városi élményekre vágysz, szabadidődet az alábbi fakultatív programokkal töltheted, a városka végeláthatatlan érdekesebbnél érdekesebb múzeumai és kiállításai várnak:
Várkastély, Szent Vitus templom, fotómúzeum, a bábfigurák múzeuma – Mesék háza, Marionett múzeum,
Viaszfigurák múzeuma, Grafit bánya, Csillagvizsgáló és a tükrök labirintusa…

4. napLipno - Budapest

Negyedik nap programja: reggeli a szálláson, majd elindulunk kirándulni a kilátóhoz, amihez a különlegesen kiképzett magaslati ösvény, a fák koronái között vezet.
Miután magunkba szívjuk ezt a csodás tájat, felmegyünk a 40 méter magas kilátóra ahonnét garantáltan lélegzetelállító látvány tárul elénk, lefelé a bátrabbak egy fantasztikus óriás csúszdán is lejöhetnek.
A kilátótól speciális hegyi rollerekkel is le lehet jönni, izgalmas, külön erre a célra kialakított hegyi szerpentineken.


A hazaindulásig szabad program, amibe még egy elektromos motorcsónakázás vagy a nyári bobozás és egy jó ízűen elfogyasztott ebéd is beleférhet.


Hazaindulás 15.00 órakor, várható érkezés Budapestre 20.00 óra tájban.

Fontos tudnivalók

Fakultatív programajánlat: kerékpárbérlés kb. 5000 Ft/nap, lehetőség van elektromos kerékpár bérlésére is, belépő a kilátóba 3000 Ft/fő, elektromos motorcsónak bérlés kb. 9500 Ft/óra (a motorcsónak 5 személyes).

Ajánlott felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, esőkabát, szélkabát, kesztyű, lámpa, kerékpáros sisak, fejvédő, póló, sapka vagy kalap, fényvédőkrém.

14 éves kor alatt csak szülővel vagy kísérővel együtt lehet részt venni a túrán. 14-18 éves kor közötti fiatalok egyénileg is részt vehetnek a túrán, ebben az esetben írásos szülői beleegyezés szükséges. A szülőktől kérjük, hogy a gyermekére vonatkozó, fontosnak tartott információkat közölje velünk (pl. allergia, rendszeres gyógyszerszedés, stb.), ezt az alábbi e-mail címre a beleegyező nyilatkozattal együtt juttassa el részünkre!

 

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
A két síszezon között csak úgy tudom elviselni az átmeneti napokat, hogy egyik nyeregből a másikba szállva, lovastúrákat vezetek vagy éppen lovaglást oktatok kicsiknek és nagyoknak. De sokszor találnak kerékpár nyergében vagy a kenu ülésben, amint gyönyörű tájakra kalauzolom el a velem túrázókat. Hobbimnak a fotózásnak köszönhetően, nagyon sok szép képet találtok a túrákról a Galériánkban is. Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2019. július 03.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Hotel BouCZECH***
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 323.97
USD 289.08
CZK 12.64
RON 68.53
HRK 43.77
CHF 289.88