Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Ainet - Aineterhof**

Csoportos sítúrák Ellátással Gyermekkedvezmény Sítúrák oktatással Utazás egyénileg Wi-Fi
52 nap indulásig

Szállás: Aineterhof**

Időpont: 2019. márc. 13. - 17. (5 nap/4 éj)

Részvételi díj: 225 €/felnőtt

Szállás

                       

Aineterhof**

A szálloda egy csendes kis falu, Ainet központjában található, 7 km-re a tartomány fővárosától, Lienztől.
A 730 méteres magasságban fekvő település az Isel folyó völgyében helyezkedik el, Kelet-Tirol fenséges hegyei által körülölelve.
Megújult szobákkal, segítőkész személyzettel és éttermük ízletes, új kínálatával várnak minden kedves hozzájuk látogatót.

Távolság Budapesttől: 620 km
Utazás: Egyénileg 
Sípályáktól való távolság: 7 km.
Ehelyezés: 2-6 ágyas szobákban
Ellátás: Félpanzió

Minimum létszám: 20 fő

               

Részvételi díj

Részvételi díj €/fő/turnus 2019. március 13-17.
Felnőtt standard 225
Gyerek (0 - 3 éves) Ingyenes
Gyerek (4 - 6 éves) 180
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanziós ellátással és az útlemondási biztosítást. A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót, a gyerekeknek síoktatást: 4-14 éves kor között: 100 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés ára: 100 €/fő/turnus.Síbérlet a helyszínen fizetendő!

Síinfo

Ausztria kelet-tiroli régiója a legmagasabb sírégiók egyike, közvetlen a Grossglockner szomszédságában. A kombinált síbérlet lehetőséget nyújt mindenki számára, hogy a régió 8 különálló pályarendszerét kipróbálhassa. A pályák jó minőségű utakon közelíthetők meg. A régió egyik rendszere sem zsúfolt. Egy sítúra alkalmával érdemes több rendszert is meglátogatni. Lehet választani a hosszú erdei pályák vagy a gleccser hangulatú széles pályák között. A funparkokkal és épített ugratókkal tűzdelt rendszerek számos lehetőséget biztosítanak a freestyle szerelmeseinek. Akiket nem a lesiklás élménye vonz, azok számára tudjuk ajánlani a sífutópályákat vagy túraútvonalakat. A pihenést mindenki számára a családias hütték biztosítják tiroli specialitásokkal. Szállodánk a sírendszer középpontjában helyezkedik el.

Az 5 legnagyobb pályarendszer:

 • Matrei-Kals – Grossglockner Resort
  A régió legnagyobb összefüggő pályarendszere 115 km hosszú és ez egyben a legmagasabban fekvő is (Cimaross 2621 m). A kilátóból rálátás nyílik a Grossglockner csúcsára. A szállástól 7 km-re található a matrei-i felvonó, de a hegy a másik oldaláról is megközelíthető Kals-ból. A kezdő síelőknek és snowboardosoknak az egyik legideálisabb terep hosszú, széles, egyenletes meredekségű és jól átlátható tanuló pályáival. A felső részen fekete és piros pályák várják a haladókat. A sífutók és túrázók számára igazi paradicsom. A funparkban slide-ok és ugratók vannak. Ezen felül 7 km-es szánkópálya is van.
 • St. Jakob in Defereggen
  Ehhez az 52 km-es pályarendszerhez 20 km-t kell autózni egy gyönyörű völgyben. A legmagasabb pontja 2525 m. Klímájának köszönhetően a hó minősége mindig kiváló és fekvése miatt úgy érezhetjük magunkat, mintha gleccseren lennénk. Itt alakították ki a régió legnagyobb fun parkját, ahol rengeteg különböző elemen lehet kipróbálni az ugrásokat és slide-olásokat (BigAir, StairSetup, downRail, rainBow, curvedBox, kinkedRail, jibVWbus, stepUp, kickerLine és butterBox). A parkolóig le lehet csúszni. Innen számos sífutópálya is indul a völgyben.
 • Lienz - Zettersfeld
  24 km síelhető be a Lienz városa fölött 2270 méterrel elhelyezkedő napos pályarendszeren. A szállástól 16 km. Igazi családi pályarendszer! Kellemes meredekségű, hosszú és széles pályái mindenki számára élvezhetők. Baby funpark is van, hogy ne csak a nagyok tudják gyakorolni az ugrálást. Nagy létszámú csoportok oktatására kifejezetten alkalmas hely. A nem sízők kellemes laza túrát tehetnek a pályák mellett.
 • Sillian – Hochpustertal Skizentrum
  Az 59 km-es rendszer, 39 km-re van a háztól az olasz határ közelében. Könnyen megközelíthető a völgyben ez a 2400 méter magas napos fekvésű rendszer. Fent gleccser hangulatú a kilátás, de erdei pályán teljesen le lehet csúszni a parkolókig. Kellemes meredekségű pályái kitűnően alkalmasak carvingolásra és nagy funpark is van kiépítve a freestyle-osok számára.
 • Mölltaler Gletscher
  Karintia legmagasabban fekvő síterepe. 3120 méteres magasságból indulnak pályái 53 km hosszan. A háztól 55 km-es autózással érhető el. A régióban ez a rendszer biztosítja az állandó hógaranciát, bár az elmúlt években ennek indokolt igénybevételére nem volt szükség. A gleccservasút 8 perc alatt visz fel a 2108 méterre, a középállomáshoz. Itt a síszezon októberben kezdődik és május közepéig tart. A legfelső pályákat nyáron is megnyitják a síelők számára. A leghosszabb lesiklópálya a FIS minősítéssel rendelkező Abfahrt Eissee 7 km-es. A sífutókat 13 km hosszú, jól előkészített magaslati sífutópálya várja.

További pályák a régióban:

 • Hochstein
  Ezen a lienzi pályán 6 km síelhető be, a csúcs 2000 méteren van. A háztól csak 13 km. Pályái javarészt erdős részeken terülnek el, így rossz időjárási viszonyok esetén is élvezhető a csúszás. A terepet meredeksége miatt haladóknak ajánljuk. Kétévente női alpesi sí VK-t rendeznek itt. Plusz kikapcsolódási lehetőség a bobpálya, ami 2700 méteren keresztül kanyarog le.
 • Ankogel – Mallnitz
  13 km hosszú a pályarendszere, legmagasabb pontja 2630 m. Pályái szélesek, és hosszúak. Ezt a pályát a távolsága miatt nekünk nem érdemes látogatni, mert 70 km-re van a háztól, de aki szeret felfedező túrákat tenni, azoknak ajánljuk.
 • Obertilliach
  A sípályarendszer 16 kilométeres és 2000 méter fölött indul. A szállástól 50 km az olasz határ felé. Van egy 6,5 km-es szánkópályája, és a völgyben egy 60 km-es sífutópálya-hálózata. Központja hangulatos házaival műemlékeivel védett.
 • Kartisch
  35 km-re van a háztól ez a 4 km-es pálya. Ideális családoknak és kezdő síelőknek.
Kals-Matrei – Großglockner – 4 napos síbérlet 
Felnőtt 180 €/fő
Gyermek 90 €/fő
Bébi Ingyenes
Gyermek (2000 és 2012 között születettekre érvényes)
Bébi (2013 után születettekre érvényes)

Fontos tudnivalók

Figyelem! Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Kovács Péter
nemzetközi minősítésű síoktató
Bemutatkozás »
Illyés Barna
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2019. március 12.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató