strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Szezonnyitó - kerékpáros túra a Szentendrei szigeten - május 5. szombat

Tahinl
rolabdazas
Kompolas
A kisoroszii reten


Időpont:
2018. május 5. szombat
Részvételi díj: 4000 Ft/fő.
Gyermek kedvezmény: 3000 Ft/fő, 12 éves korig.

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem

Találkozó: 9.00- kor Szentendrén a Kinizsi Pál Katonai Szakközép Iskola előtti parkolóban. (A helyszín nem változott, csak az iskola neve. Parkolási lehetőség a iskolával szemközti Rózsa utcába.) Aki HÉV-vel jön - kerékpár szállítható -, az a végállomás előtti megállóban szálljon le a Pannónia telepnél, onnan kb. 3-4 percre van a találkozó.

Indulás: 9.45- kor. Várható érkezés: 19.00 körül.

Útvonal: Szentendre, Határcsárda, átkompolás a szigetre, a nagyági gáton a váci rév, szigeti állomását érintve, ahol rövid pihenőt tartunk, majd utunkat folytatva Kisoroszig, Szigetspiccen ebédelünk, hazafelé Tahitótfalu, Leányfalu, Szentendre útvonalon haladunk.
Ebédet a részvételi díj tartalmazza.

Délutáni programok: strandröplabda és foci, heverészés a füvön, téli fotó csere-bere, hazafelé Szentendrén a fagyizóban megérdemelt hatalmas fagyi kehellyel jutalmazhatod magad.

Ajánlott felszerelés: az időjárásnak megfelelő öltözet, esőkabát, szélkabát, kesztyű, lámpa, kerékpáros sisak, fejvéd.
Az ár tartalmazza: az ebédet, a túravezetés díját, a szervizkíséretet, meghibásodás esetén cserekerékpárt, csomagszállítást, kompköltséget, és pihenő szervizt a kísérő kisbuszban.

Össztáv: kb. 56 - 58 km javarészt aszfalt úton, könnyű túra. A kísérőkocsi pihenési lehetőséget biztosít mindazok számára, akik elfáradtak, de egy rövid pihenő után csatlakozni kívánnak a többiekhez.

Bizonytalan időjárás esetén:
6.30 - 7.30 között hívd a 06-70/935-3988-s számot! Itt megtudhatod, hogy elindítjuk-e a túrát.

Jó kerekezést kívánunk mindenkinek!