strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Egynapos evezős túrák a Dunakanyar legszebb tájain - szeptember

vizitura_Dunakanyar9
vizitura_Dunakanyar8
vizitura_Dunakanyar7
vizitura_Dunakanyar13
vizitura_Dunakanyar12
vizitura_Dunakanyar11
vizitura_Dunakanyar10
dunakanyar_latkepe


Időpont:
2017. szeptember 2. szombat.
Részvételi díj: 9980 Ft/fő.
Gyermek kedvezmény: 12 éves korig a gyerekekre 7980 Ft/fő.

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem

Alig várod, hogy vége legyen a hétnek és kiszabadulj a városból? Add át magad a kényelemnek, süppedj bele a kenu ülésébe és gyönyörködj a tájban! Érezd, ahogy fáradt tested és lelked feltöltődik a természetben, a Duna partján!  

A csónak flottában a 3 személyes kenukon kívül, található néhány 1 illetve 2 személyes kajak is, ezeket felár ellenében a jelentkezésedkor tudod előre foglalni. Az egyszemélyes felára 2800 Ft/fő, a kétszemélyesé pedig 1600 Ft/csónak.

Jelentkezésedet az előleg, 5000 Ft/fő befizetésével tudod biztosítani. Minimum létszám: 21 fő.

Részvételi díj tartalmazza az utazást autóbusszal, a csónakok és a hozzátartozó felszerelések bérleti díját és szállítását, a túravezetést, a szervezési költséget, valamint a vízre-szállás előtt egy kávét, cappuccinot vagy teát, a bőséges és ízletes ebédet és az elmaradhatatlan energia bombát.

Találkozó: 8.00-kor, szombaton a Komjádi uszoda főbejáratától balra, 100 méterre az Irgalmasrendi Kórház parkolójában. Indulás: 8.15-kor, autóbusszal. Pontosan indulunk az autóbusszal. Az udvariasság szabályainak megfelelő néhány percet kivárjuk, de légy te is udvarias, ne  várasd a pontosan érkezőket. Előre nem látható probléma merülne fel, telefonálj időben, hogy ha van lehetőségünk segíteni tudjunk. Hajótípusok: kajakok 1 és 2 személyesek illetve kenu 3-as és 4-es.

Program: először Dunakanyarban egy kávéval, cappuccinoval vagy teával ébresztjük magunkat. Vízre-szállás Pilismaróton, a fövenyes Duna parton lesz. Először ismerkedés a hajókkal, hajóbeosztás, utána vízre szállás. Néhány kezdeti evezőcsapás után, nem győzünk majd csodálkozni a festői Dunakanyar természeti szépségében. Az első megálló a Szigetspiccen lesz, ahol érdemes lesz megmártózni, és egyben ez lesz az ebéd helyszíne is. Strandolás és a meglepetés program után, utunkat folytatva, az ebéd utáni sziesztát  "csordogálás" közben töltjük. A táj gyönyörű, a Duna kanyargós és erre felé szinte lakatlan. Sok a zátony, a természet alkalomszerűen kialakított szigetei. Valamelyik lakatlan szigeten még lehet és érdemes megpihenni, kikötni, fürdeni, majd újabb másfél órás könnyű evezés után érkezés a leányfalusi kikötőbe, kb. 16-17 óra között. Itt lehetőség lesz átöltözni, és egy büfében megihatjuk az elmaradhatatlan "búcsúbambit".
17.3o-kor buszra szállunk és visszaindulunk a reggeli találkozó pontra, a Tensi főirodához.

Felszerelést, öltözéket a program kínálta lehetőségeknek megfelelően kell összeállítani, feltétlenül legyen ruhatáradban esőkabát, puha ülőpárna, póló, sapka vagy kalap, fényvédőkrém, csomagoláshoz vízhatlanul záródó hordókat mi biztosítunk.

14 éves kor alatt csak szülővel vagy felnőtt kísérővel együtt lehet részt venni a túrán. 14-18 éves kor közötti fiatalok egyénileg is részt vehetnek a túrán, ehhez írásos szülői beleegyezés szükséges. A szülőktől kérjük, hogy a gyermek egészségével kapcsolatos fontos információkat közölje velünk (pl. allergia, rendszeres gyógyszerszedés, stb.), ezt az alábbi e-mail címre a beleegyező nyilatkozattal együtt juttassa el részünkre!

Mindenkinek nagyszerű kikapcsolódást, és felejthetetlen sport élményeket kívánunk.