strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Egy sportos és kulturális hétvégé Český Krumlovban és Lipno-i tónál - július

Hotel Leyla5
Hotel Leyla4
Hotel Leyla3
Hotel Leyla2
Hotel Leyla1
Cesky Krumlov_96
Cesky Krumlov_113
Cesky Krumlov_110
Cesky Krumlov_11
Cesky Krumlov_109
Cesky Krumlov_107
Cesky Krumlov_106
Cesky Krumlov_104
Cesky Krumlov_103
Cesky Krumlov_102
Cesky Krumlov_100


Időpont:
2018. július 12 – 15, csütörtöktől– vasárnapig.
Részvételi díj: 44 990 Ft/fő-től

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem

Vegyél részt egy sportos és kulturális hétvégén a Lipno-i tónál és Český Krumlovban, mely Prága után Csehország második leglátogatottabb turisztikai célpontja! A történelmi belvárost és a várkastélyt az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította. Ebben a Dél-Csehországi kisvárosban és a szomszédos Lipno-i tónál megtalálhatsz mindent, ami egy feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz szükséges. 

Utazás: autóbusszal 14 500 Ft/fő. Útvonal: Budapest, Český Krumlov. 

Elhelyezés:lipnoi tó mellett található 3*-os hotelben. Ellátás: reggeli.

Találkozás: 7:00-kor Budapesten, a Népligetben, a Planetáriummal szemben.

Első nap: Indulás 7.30 órakor. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Český Krumlovig, ahová várhatóan a kora délutáni órákban érkezünk. Itt lehetőség lesz egy korai esti ebédre, ahol megkóstolhatod a finomabbnál – finomabb Dél-Csehország-i specialitásokat. Mindezt lelkiismeret furdalás nélkül tehetjük meg, mert után egy nagy sétát teszünk a csodálatos belvárosba. Ezek után érkezünk meg a lipnoi tóhoz, a szállásunkra.

Második nap: Reggeli a szálláson, majd elmegyünk a kerékpárokat kölcsönözni, akinek szüksége van rá,
ahol választhatsz, akár elektromos kerékpárt is, majd gyönyörű bicikli úton körbe tekerjük a fenyvesekkel szegélyezett Lipno tavat. A délután második felében, vár rátok a szállás mellett egy hűsítő strandolás a tóban.

Harmadik nap: a reggeli után fakultatív programokkal töltheted a napot. Tervezhetsz egy másik izgalmas, kerékpáros kirándulást új utakon vagy választhatsz valamilyen különleges  vízijárművet a kalandodhoz, de strandolhatsz a gyönyörű fövenyes tóparton is. Amennyiben városi élményekre vágysz, szabadidődet az alábbi fakultatív programokkal töltheted, a városka végeláthatatlan érdekesebbnél érdekesebb múzeumai és kiállításai várnak: Várkastély, Szent Vitus templom, fotómúzeum, a bábfigurák múzeuma – Mesék háza, Marionett múzeum, Viaszfigurák múzeuma, Grafit bánya, Csillagvizsgáló és a tükrök labirintusa…

Negyedik nap: reggeli a szálláson, majd elindulunk kirándulni a kilátóhoz, amihez a különlegesen kiképzett magaslati ösvény, a fák koronái között vezet. Miután magunkba szívtuk ezt a csodás tájat, felmentünk a 40 méter magas kilátóra ahonnét garantáltan lélegzetelállító látvány tárul elénk, lefelé a bátrabbak egy fantasztikus óriás csúszdán is lejöhetnek. A kilátótól speciális hegyi rollerekkel is le lehet jönni, izgalmas, külön erre a célra kialakított hegyi
szerpentineken. A hazaindulásig szabad program, amibe még egy elektromos motorcsónakázás vagy a nyári bobozás és egy jó ízűen elfogyasztott ebéd is beleférhet. Hazaindulás 15 órakor, várható érkezés Budapestre 20.00 óra tájban.

 Fakultatív programajánlat: kerékpárbérlés kb. 4500 Ft/nap, lehetőség van elektromos kerékpár bérlésére is, belépő a kilátóba
3000 Ft/fő, elektromos motorcsónak bérlés kb. 8300 Ft/óra (a motorcsónak 4 személyes).

Részvételi díj:
2 ágyas Standard szobában - 45 990 Ft/fő
2 ágyas Comfort szobában - 59 990 Ft/fő
4 ágyas Családi szobában - 44 990 Ft / fő

Az ár tartalmazza: a szállást 2 éjszakára reggelivel és a túraszervezést.