strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Drezina-, azaz HAJTÁNYTÚRA a sógoroknál - június

Drezina_27
Drezina_26
Drezina_25
Drezina_23
Drezina_222
Drezina_21
Drezina_20
Drezina_19
Drezina_16
Drezina_15
Drezina_14
Drezina_12


Időpont:
2018. június 17. vasárnap
Részvételi díj: 10 900 Ft/fő.

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem

Utazás: autóbusszal.
Útvonal: Budapest, Győr, Kapuvár, Sopron, Oberpullendorf, Haritschon.
Távolság: Budapest – Oberpullendorf  kb. 230 km, Hajtánytúra távja kb. 23 km
A részvételi díj tartalmazza: az utazást autóbusszal és a túravezetés díját.
A részvételi díj nem tartalmazza: az étkezést, a hajtány bérleti díját, ami kb. 20 €/fő,(4 személyes: 78 €) és az utasbiztosítást.

Pedálozás a síneken! Amint elérjük Felsőpulyát „sínen vagyunk”, azaz indul a hajtány móka, ami nem csupán különc kerékpáros kaland síneken, sokkal inkább sajátos élménytúra. Drezinákra pattanunk és egy vidám, 23 km-es túra veszi kezdetét! Út közben romantikus kis falvak, és mindenféle csábító állomások mellett visz utunk. Az útvonal szőlőskertekkel, napraforgós mezőkkel tarkított árnyékos erdőkön, szemet gyönyörködtető szántóföldeken és romantikus falvakon vezet. Aki szeret a természetben kerékpározni, szereti a vasutat, és szeretné átélni az önálló vonatozás élményét, annak itt a helye!!! Lesz vasutas hangulatú büfé, csapolt sörrel, borozó, kávézó, cukrászda friss almás rétessel, drezina kenyérrel. Az állomásokon félreteheted a hajtányt és kedvedre kiszállhatsz körülnézni! Végre egy hely, ahol nem érdemes túlhajtanod magad, hiszen annyi lesz a látni és enni-, innivaló!

Találkozás: 6:30-kor Budapesten, az 56-osok terén, az Időkeréknél. Indulás: 6:45-kor.
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Oberpullendorfig, ahová várhatóan 10 óra tájban érkezünk meg.
Megérkezés után átvesszük az előre lefoglalt hajtányokat és máris indulhat a nagyszerű kaland!
A túra során a napsütötte Közép-Burgenland vadregényes tájain kirándulhatunk, szőlőskertek, napraforgóföldek, árnyas erdőségek és romantikus falvak mentén. Számtalan felfedeznivaló is tárul elénk: hangulatos kis fazekas múzeum, modern építészeti múzeum, valamint egy kiállítás A természet nyomában címmel egy festői kastélyban. Menetközben idilli pihenőhelyek és tágas grillezőhely csábít időzésre. A kulináris élményekről három állomás is gondoskodik, amely mindenféle finomságokkal várja a vendégeket a kiadós uzsonnáktól kezdve az ínyenceknek kedvező különlegességekig. Finom cukrászati termékek és ízletes fagylalt várja a kirándulókat a pályaudvar saját pékségében.

Biciklinyergek, értelemszerűen fixre szerelt biciklikormány: ezek várják a hajtókat. A meglepően széles, a normál európai sínpár teljes szélességét elfoglaló hajtány közepén egy kétszemélyes pad vár két további utast - ők biztonsági övet is kaptak. A pad mögött nyílt csomagtartó trepni várja a pakkot; mivel a hajtány különösebb rázkódás nélkül fut a síneken, a lazán idehajított táska sem tud lepottyanni menet közben. A 23 kilométeres pálya akár három órán belül teljesíthető. Mégis érdemes egy egész napot rászánni erre a kirándulásra, Burgerland megéri az időt. Hangulatos, állomásépületekben kialakított restikben lehet enni-inni, a gyerekek négy különböző játszóteret próbálhatnak ki az állomásokon.
(Ilyenkor a hajtány elejét megemelve, a drezinát félrehúzva lehet átmenetileg kiállni a forgalomból.)

Célállomásra megérkezve nekünk nem kell gondoskodni a vissza transzferről, mert ott vár minket buszunk.
Beszállunk és kényelmesen elhelyezkedve, kipihenjük a pedálozás fáradalmait, hogy legyen még erőnk, lendületünk egy rövid városnézésre Sopron belvárosában.

A városnézés után a találkozó 18 órakor lesz, majd utána élményekkel átitatva, boldogan süppedhetünk bele a kényelmes ülésekbe a hazautazáshoz.
Várható érkezés Budapestre 20:30 körül lesz.

Fontos !!!
A hajtány kialakításától függően egyszerre 4, 5, 8, 10 és 12 fő utazhat a különleges szerkezeteken, amelyeket ugyanúgy pedálokkal kell hajtani, mint a kerékpárokat. Ezért kérjük már a jelentkezéskor feltüntetni, hogy ki milyen típusúba szeretne utazni, esetleg az összeülési igényeket jelezni.

Figyelem, utasbiztosítás nélkül ne indulj útnak! Irodánkban EUB biztosítás köthető.

Mindenkinek jó szórakozást, jó kerekezést kívánunk!