strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Barangolás a múltban, kirándulások a jelenben - Český Krumlov - október

hotel05.jpg
hotel04.jpg
hotel03.jpg
Hotel02.JPG
Hotel01.JPG
Cesky Krumlov_96
Cesky Krumlov_113
Cesky Krumlov_110
Cesky Krumlov_11
Cesky Krumlov_109
Cesky Krumlov_107
Cesky Krumlov_106
Cesky Krumlov_105
Cesky Krumlov_104
Cesky Krumlov_103
Cesky Krumlov_102
Cesky Krumlov_101
Cesky Krumlov_100


Időpont:
2017. október 21 – 23, szombattól – hétfőig.
Részvételi díj: 34 900 Ft/főtől 2, 3 ágyas illetve 4 ágyas családi szobákban.
Gyermek kedvezmény: 6-12 éves kor között 3. ill. 4. ágyon 24 900 Ft/főtől.

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem


Utazás autóbusszal: 14 500 Ft/fő.
Útvonal: Budapest, Český Krumlov.

Vegyél részt egy kulturális és wellness hétvégén Český Krumlovban, mely Prága után Csehország második leglátogatottabb turisztikai célpontja! A történelmi belvárost és a várkastélyt az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította. Ebben a Dél-Csehországi kisvárosban megtalálhatsz mindent, ami egy teljes feltöltődéshez és kikapcsolódáshoz szükséges.

Részvételi díj: 34 900 - 36 900 Ft/fő 2, 3 ágyas illetve 4 ágyas családi szobákban.
Gyermek kedvezmény: 6 évesig a szállás, reggeli ingyenes, 6-12 éves kor között 3. ill. 4. ágyon 24 900–29 900 Ft/fő.

Az ár tartalmazza: szállást reggelivel, aquaworld belépővel, a belépőt a sörgyárlátogatásra és idegenvezetést.

Elhelyezés: a Český Krumlovtól 25 km-re található lipnoi tó mellett lévő 4* wellness hotelben. Ellátás: reggeli.

Találkozás: 6:30-kor Budapesten, az 56-osok terén, az Időkeréknél.
Első nap programja: Indulás 7.00 órakor autóbusszal. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel České Budějoviceig , ahol meglátogatjuk a híres sörgyárat. Miután végig követtük, hogy hogyan készül a világ egyik legízletesebb söre és meg is kóstoltuk azt, tovább indulunk a lipnoi tóhoz, a 4*-os hotelbe, szállásunkra. Megérkezést követően lehetőségünk lesz még a szálloda wellness részlegében felfrissülni, kipihenni az utazás okozta fáradalmakat.  Majd azok, akik vacsorát is rendeltek, igazi ízletes csehországi specialitással koronázhatják meg a napot.

Második nap: Reggeli a szálláson. Ezt követően, a délelőtti órákban autóbusszal bemegyünk Český Krumlovba. Itt teszünk egy sétát a csodálatos belvárosban idegenvezetéssel, majd szabad program következik. Mindenkinek ajánljuk figyelmébe a lentebb található fakultatív programkínálatot. Este vár ránk a szálláson egy wellness kényeztetés, vagy aki az estét Krumlovban szeretné tölteni, az megismerkedhet a város patinás sörözőivel, egyedülálló éttermeivel és utánozhatatlan hangulatával.

Harmadik nap: Reggeli a szálláson, majd egy kilátóhoz indulunk, amihez egy különlegesen kiképzett magaslati ösvény vezet a fák koronái között, fölött. Miután magunkba szívtuk a csodás környezet adta friss ózondús levegőt, felmegyünk a 40 méter magas kilátóra ahonnét garantáltan lélegzetelállító látvány tárul majd elénk. Lefelé a bátrabbak egy fantasztikus óriás csúszdán jöhetnek le. A hazaindulásig szabad program, amibe még egy bobozás és egy jóízűen elfogyasztott ebéd is beleférhet.

Hazaindulás 15 órakor, hazaérkezés Budapestre 20.00 óra tájban.

Fakultatív programajánlat: belépő a kilátóba kb. 2500 Ft/fő, bobozás kb. 1000 Ft/fő egy csúszás.
További fakultatív programkínálatot a városka végeláthatatlan érdekesebbnél érdekesebb múzeumai és kiállításai biztosítják: Várkastély, Szent Vitus templom, fotómúzeum, a bábfigurák múzeuma – Mesék háza, Marionett múzeum, Viaszfigurák múzeuma, Grafit bánya, Csillagvizsgáló és a tükrök labirintusa…