strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

Barangolás a múltban, kirándulások a jelenben - Český Krumlov - október

Hotel_BouCzeh5
Hotel_BouCzeh4
Hotel_BouCzeh3
Hotel_BouCzeh2
Hotel_BouCzeh1
Cesky Krumlov_96
Cesky Krumlov_113
Cesky Krumlov_110
Cesky Krumlov_11
Cesky Krumlov_109
Cesky Krumlov_107
Cesky Krumlov_106
Cesky Krumlov_104
Cesky Krumlov_103
Cesky Krumlov_102
Cesky Krumlov_100

 

Időpont: 2018. október 20 – 22, szombattól – hétfőig.
Részvételi díj: 32 900 Ft/főtől 

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem


Utazás autóbusszal: 14 500 Ft/fő.
Útvonal: Budapest, Český Krumlov.

Vegyél részt egy kulturális és wellness hétvégén Český Krumlovban, mely Prága után Csehország második leglátogatottabb turisztikai célpontja!
A történelmi belvárost és a várkastélyt az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította. Ebben a Dél-Csehországi kisvárosban megtalálhatsz mindent,
ami egy teljes feltöltődéshez és kikapcsolódáshoz szükséges.  

Részvételi díj: 36 900 Ft/fő 2, illetve 3 ágyas- és 32 900 Ft/fő 4 ágyas családi szobákban.
Gyermek kedvezmény: 3 éves korig a szállás, reggeli ingyenes, 3-12 éves kor között 3. ill. 4. ágyon 29 900 Ft/fő.

Az ár tartalmazza: szállást reggelivel és az  idegenvezetést.

Elhelyezés: a Český Krumlovtól 35 km-re, lipnoi tó mellett lévő 3* hotelben. Ellátás: reggeli.

Találkozás: 6:30-kor Budapesten a BAH csomópontnál az autóbusszal utazóknak

Első nap programja: Indulás 7.00 órakor autóbusszal. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel České Budějoviceig, ahol lehetőség van fakultatív program keretén belül meglátogatni a híres sörgyárat. Miután végig követtük, hogy hogyan készül a világ egyik legízletesebb söre és meg is kóstoltuk azt, tovább indulunk a lipnoi tóhoz, a szállásunkra. Megérkezést követően lehetőségünk lesz még a szállodához közeli aquaworldben felfrissülni, kipihenni az utazás okozta fáradalmakat.  Majd azok, akik vacsorát is rendeltek, igazi ízletes csehországi specialitással koronázhatják meg a napot.

Második nap: Reggeli a szálláson. Ezt követően, a délelőtti órákban autóbusszal bemegyünk Český Krumlovba. Itt teszünk egy sétát a csodálatos belvárosban idegenvezetéssel, majd szabad program következik. Mindenkinek ajánljuk figyelmébe a lentebb található fakultatív programkínálatot. Este vár ránk a szállás közeli aquaworldben egy kis kényeztetés, vagy aki az estét Krumlovban szeretné tölteni, az megismerkedhet a város patinás
sörözőivel, egyedülálló éttermeivel és utánozhatatlan hangulatával.

Harmadik nap: Reggeli a szálláson, majd egy kilátóhoz indulunk, amihez egy különlegesen kiképzett magaslati ösvény vezet a fák koronái között, fölött. Miután magunkba szívtuk a csodás környezet adta friss ózondús levegőt, felmegyünk a 40 méter magas kilátóra ahonnét garantáltan lélegzetelállító látvány tárul majd elénk. Lefelé a bátrabbak egy fantasztikus óriás csúszdán jöhetnek le. A hazaindulásig szabad program, amibe még egy bobozás és egy jóízűen elfogyasztott ebéd is beleférhet.

Hazaindulás 15 órakor, hazaérkezés Budapestre 20.00 óra tájban.

Fakultatív programajánlat: Sörgyárlátogatás kb. 1600 Ft/fő angol nyelvű idegenvezetéssel (igényesetén felár ellenében lehetőség van magyar nyelvű idegenvezetésre is), belépő a kilátóba kb. 3000 Ft/fő, bobozás kb. 1000 Ft/fő egy csúszás, Aquaworld belépő  3 óra kb. 2600 Ft/ fő. Szauna belépő 1 óra kb. 1700 Ft/fő.
További fakultatív programkínálatot a városka végeláthatatlan érdekesebbnél érdekesebb múzeumai és kiállításai biztosítják: Várkastély, Szent Vitus templom, fotómúzeum, a bábfigurák múzeuma – Mesék háza, Marionett múzeum, Viaszfigurák múzeuma, Grafit bánya, Csillagvizsgáló és a tükrök labirintusa…