Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat

Slenker Dani

Sziasztok, Slenker Dani vagyok, sí- és snowboard oktató. A hétköznapokban gépészmérnökként dolgozom egy tervező irodában.

Gyerekkorom óta mindig a síelést vártam egész évben, szerencsére szüleink sokszor elvittek minket minden szezonban. Szeretem, hogy volt lehetőségem nagyon sok pályarendszert megismerni az Alpokban és Dolomitokban, de mindig izgatottan várom, ha egy új helyen csúszhatok.

Mint a legtöbb gyerek én is a síeléssel kezdtem, majd tizenévesen a snowboard világába szerettem bele. Jelenleg mind a kettővel aktívan foglalkozom, de szívem szerint a síelés az első.

2017 óta vagyok hivatásos síoktató, délutánonként és hétvégente műanyag pályán főképp gyerekeket oktatok.
Míg a gyerekek leginkább síelni tanulnak, síelni tudó szüleik is sokszor kipróbálják velem a snowboardozást.

A havas hegycsúcsok mindig lenyűgöznek, hogy ilyen környezetben aktívan tudok sportolni az számomra felülmúlhatatlan. A mozgás alapvető pillére a mindennapjaimnak. Az egészség megőrzése mellett, az egyensúly és mozgás koordináció fejlesztést tartom a legfontosabbnak, hiszen a síelés és boardozás mellett a hétköznapi életben is mindkettő létfontosságú.

"A sízés nem más, mint az egyensúly megőrzése-megtartása, elvesztésének és visszanyerésének dialektikája/dinamikája sajátos körülmények között, sajátos eszközökkel."


sí- és snowboardoktató
Ajánlatot kérek Megosztom Vendégkönyv