strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/eartphu1/public_html/rekreal/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.

A NAGY KÖR TÚRA - Rám-szakadék – Dobogókő - Vadállókövek - október

Ram-szakadek_16
Ram-szakadek_15
Ram-szakadek_14
Ram-szakadek_13
Ram-szakadek_12
Ram-szakadek_11
Ram-szakadek_10
Ram-szakadek_09
Ram-szakadek_08
Ram-szakadek_07
Ram-szakadek_06
Ram-szakadek_05
Ram-szakadek_04
Ram-szakadek_03
Ram-szakadek_02
Ram-szakadek_01


Időpont:
2017. október 7. szombat 
Részvételi díj: 6.980 Ft / Fő (külön busszal)

Programon való részvételhez előjelentkezés szükséges: Jelentkezem

Találkozás: 7.30-kor a Tensi-Rekreál Sport iroda előtt. (1023 Komjádi Béla utca 1.)

Az utóbbi időkben divatba jött szurdoktúrák a szomszédos országokba csábítottak bennünket, miközben a rég elfeledett  Rám-szakadék - ahol természetesen mindenki járt már legalább egyszer - már lehet, hogy egészen más arcát mutatja, mint ahogy megismerted.

Tarts velünk október 7-én hazánk legizgalmasabb szurdokvölgyébe és Dobogókőre, ami egyes vélekedések szerint a Föld legerőteljesebb energiaközpontja! 
A Pilis ahová túránkat szervezzük, a Kárpát-medence energetikai szempontból kitüntetett helye, spirituális központja, őseink szerint az a pont, ahol "az Ég és a Föld összeér". Földünk szívcsakrája pedig éppen Dobogókő és környékén, azaz a Pilisben - egyes vélekedések szerint a Rám-hegyen, a Ferenczy-sziklánál - található. Ez a hely, ahol a Föld szíve dobog. A túra során tájba illően fotós ötleteket is kaphatsz, hogy további utazásaidon a legjobb táj, vagy akcióképet tudd elkészíteni. A túra közben Dobogókőn, beülünk egy hangulatos vendéglőbe megpihenni és az ebédünket elfogyasztani.

A túra útvonala: Dömös - Rám-szakadék - Dobogókő - Prédikálószék - Vadállókövek - Dömös.
Táv: kb: 17-18 km. Szintemelkedés kb: 400 m. Középnehéz túra.

Részvételi díj tartalmazza az utazást, a túravezetést, az ebédet és az elmaradhatatlan „energia bombát”.

A túrát azoknak ajánljuk, akik szeretnek az utazások során teljesen kikapcsolódni, szeretik érezni a bőrükön, és a zsigereikben a természet energiáit, és képesek megpihenni, rácsodálkozni a világ szépségeire.
A fotós program csak hab a tortán...

Mindenkinek nagyszerű kikapcsolódást, és felejthetetlen sport élményeket kívánunk.